T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ahmet Çelebi İlkokulu

Başkan Tahmazoğlu Koltuğunu Öğrencimize Devretti

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencimiz Sümeyye Doğan başkanlık koltuğunu devraldı.

 

       Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye başkanlığı koltuğunu Ahmet Çelebi İlkokulu öğrencisi Sümeyye Doğan’a devretti. Minik başkan, yapmak istedikleri projeleri Başkan Tahmazoğlu´na anlattı. Daha sonra telsizi eline alan Sümeyye Doğan, ilgili müdürlüklere anons geçerek okulunun bahçesinin temizlenmesini ve asfalt yapılmasının talimatını verdi.

 

      Belediye Başkanlığının zor olduğunu söyleyen 11 yaşındaki Sümeyye, koltuğa oturduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Başkanımızın yaptığı iş gerçekten çok zor.  Çok çalışmak gerekiyor. Allah, başkanımıza yardım etsin” dedi.

 

     Başkan Tahmazoğlu da bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, “Çocuklarımızın her gününün bahar tadında olmasını diliyorum. Bu masumiyetleri, bu güzel halleri ömür boyu devam etsin. Şimdi benim de mezun olduğum Ahmet Çelebi İlkokulu’nun öğrencisi Sümeyye, şu anda başkanımız ve az önce de okulunun bahçesinin temizlenmesine yönelik talimat  verdi. Şimdi bu talimatı yerine getirilecek ben  kızımıza  hayatında başarılar diliyorum.´´ diye konuştu.

Belediye koltuk değişimi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2015 - Güncelleme: 23.04.2015 15:16 - Görüntülenme: 1325
  Beğen | 0  kişi beğendi