eTwinning PROJEMİZ BAŞLADI

Kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Hülya OĞUZ ve Azerbaycan’dan Samira MEMMEDOVA ‘nın  yaptığı ve yine okulumuz öğretmenlerinden Miray KARA, Mehmet Çelebi YILDIZ ve Hamza ÖZTÜRK 'ün üyesi olduğu "Değerlerimiz ile Değerliyiz  " adlı  Etwinning projesi başladı.

Proje değerler eğitimi  ilgili olup öğrencilerin unutulan değerleri tekrar hatırlayarak içselleştirmesini amaçlamaktadır. Değer; toplumları bir arada tutar,toplum için kıymetlidir.Bu yüzdendir ki değerlere uygun davrananlar da toplumda değerlidir.Teknolojinin hızla gelişmesi,dünyamızın hızla değişmesi ve değişmeye devam etmesi ,insanların teknolojiye bağımlı hale gelmesi toplumlarda bazı değerlerin yok olmaya başlamasına neden olmaktadır.Değerlerin korunmaması , zamanla unutulması demek insanı insan yapan özelliklerin de unutulması demektir.

Projemizdeki ekip arkadaşlarımızla çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizin gelişimlerine katlı sağlamak ve farklı bir ufka sahip olmalarını hedeflemekteyiz.

Projemizde yer alan Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 20.11.2023 16:57 - Görüntülenme: 90