GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ahmet Çelebi İlkokulu

Nis

Okulumuz 1-F sınıfı 23 Nisan a özel Resim Sergisi yaptı.Öğretmenimiz Hülya OĞUZ a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya OĞUZ 'un Kuruculuğunu yaptığı Değerlerimiz ile Değerliyiz eTwinning Projesi kapsamında yaptiklari güvenli internet haftası çalışmaları öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya OĞUZ ve sınıfının etwinning projesi kapsamında yaptiklari 'saygı ' etkinligi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Hülya Oğuz ve sınıfı 1 F nin Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında hazırlamış olduğu 'deyimler' çalışmasi öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yüzyüze 100 Çocuk Oyunu kapsamında gerçekleştirdiğimiz spor turnuvaları sonucunda Mendil Kapmaca yarışmasını 1-D sınıfı,Yakan Top yarışmasını ise 2-E sınıfı kazanmıştır.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında tatbikatımız gerçekleştirildi.

Baharı müjdeleyen çocuklar,

Kuş cıvıltilarina karışsın kahkahalariniz.

Yesersin ümitleriniz okul bahçelerinde,

Gökyüzünü aydınlatsın gülüşleriniz.

1A ve 1F sınıfı öğrencileri 100 yüze 100 çocuk oyunu etkinliği kapsamında çuval yarışı ve yumurta taşıma yarısı yaptı.

Şbt

Okulumuzda " 18 Mart Çanakkale Zaferi" konulu resim yarışması düzenlenecektir. Resimlerde kullanılacak kağıt boyutu ve boyalar konusunda kısıtlama yoktur. Eserler okulumuz eser inceleme komisyonu tarafından incelenecek olup dereceye giren öğrencilere hediye verilecektir. Eserler en geç 15 Mart 2024 tarihine kadar teslim edilmelidir. Eserlerin arkasına öğrencinin adı ve soyadı, sınıfı yazılacaktır. Yarışmayı düzenleyen görevli öğretmenlerimiz Hülya Oğuz ve Gülşen Mutlu' ya  teşekkür ederiz.

Şbt

Değerlerimiz ile Değerliyiz etwinnig projesi kapsamında 1 F sınıfı öğrencilerinin hazırladığı kodlama ve boyama etkinliği. Öğretmenimiz Hülya Oğuz a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Değerlerimiz ile Değerliyiz Etwinning projesi kapsamında öğretmenimiz Hülya Oğuz 'un ve öğrencilerinin yapmış olduğu "dürüstlük etkinligi". Öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Yüz yüze 100 çocuk oyunu etkinliği kapsamında 1F sınıfı öğrencileri 'beştaş' oyununu oynadı.Öğretmenimiz Hülya Oğuz a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Sınıfımızdaki Sihirli Cümleler Projesi kapsamında proje ortakları öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları proje tanıtım panoları aşağıda isim isim paylaşılmıştır.

Şbt

Değerlerimiz ile Değerliyiz eTwinning projesi kapsamında proje ortakları öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları pano çalışmaları aşağıda isim isim paylaşılmıştır.