T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Ahmet Çelebi İlkokulu

Mezunumuz Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu´nun Öğretmenler Günü Ziyareti

Okulumuz Mezunu Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu okulumuzu ziyaret etti.

           24 Kasım Öğretmenler gününde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu İlkokul da kendisini okutan öğretmeni Mustafa Bayhan’la bir araya gelerek elini öpüp Öğretmenler Günü’nü kutladı.

            Okulumuz öğretmenlerine karanfil vererek öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlayan Başkan Tahmazoğlu’nu ise bir sürpriz bekliyordu. Beş yıl boyunca kendisini okutan ilkokul öğretmeni Mustafa Bayhan ile bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğretmeninin elini öperek Öğretmenler Gününü kutladı. Öğretmen Mustafa Bayhan ve okulumuz müdürü Memduh CİHAN ise Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na ilkokuldaki öğrencilik fotoğrafını hediye etti.

       Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Tahmazoğlu, “Hz. Ali R.A efendimiz ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ demiş. Sizlere çok şey borçluyuz. Bizleri yetiştirip bugünlere getiren öğretmenlerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Onlara ancak minnet ve şükran duygularımızı iletiyoruz. Bize bu kadar şey öğreten öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Ben tüm öğretmenlerimizin sağlıkla, mutlulukla uzun ömürler diliyorum. Vefat etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah onlardan razı olsun ki onlar bizleri bugünlere taşıdılar. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ilkokul öğretmeni Mustafa Bahyan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim kadar öğretmenliği seven Mehmet’ime  benimle bir araya geldiği için teşekkür ediyorum. Sevgi doyumu olmayan bir hazdır. Bende bu hususta Mehmet’in bana gösterdiği yakınlıktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’nin en çalışkan belediye başkanı kendisiyle gurur duyuyorum” dedi.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.11.2015 - Güncelleme: 26.11.2015 22:04 - Görüntülenme: 1356
  Beğen | 0  kişi beğendi