Okulumuz Mezunu Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU´nun Öğretmenler Günü Ziyareti

Okulumuz Mezunu Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU Öğretmenler Günü Nedeniyle Okulumuzu Ziyaret Etti.

Okulumuzu ziyaret eden okulumuz mezunu Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutladı.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet etti.Okul Müdürü Memduh CİHAN Başkan Tahmazoğlu’nun, okulda eğitim gördüğü zamanda Müdür Yardımcısı olan Mustafa Bayhan’ı okula davet ederek sürpriz yaptı.  Karşısında yıllardır görmediği eski öğretmenini görünce şaşıran Başkan Tahmazoğlu, hemen öğretmeninin elini öperek Öğretmenler Gününü kutladı. Bayhan’a yanında getirdiği bakır işlemeli kahve fincanı takımını ve çiçeği hediye eden Tahmazoğlu’na öğretmeni ise cebinden çıkardığı kalemi hediye etti.

İlkokul öğretmenini gördüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu, “Benim bugünlere gelmemde büyük emeği olan öğretmenimi gördüm ve büyük mutluluk yaşadım. Her insanın hayatında unutamadığı sayılı kişilerden birisi ilkokul öğretmenidir. Öğretmenler bizim üzerimizde en az ailemiz kadar emeği olan insanlardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini oluşturan gençleri yetiştiren öğretmenlerimizi yalnızca bir gün değil her gün hatırlamamız gerekir.  Bizi yetiştiren, eğiten ve öğreten, geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişiminde ve eğitiminde büyük rol oynayan öğretmenlerimizin değeri Hz. Ali (r.a)´ın "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum sözünden anlaşılmaktadır. Bende bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

24 Kasım24 Kasım24 Kasım24 Kasım

Yayın: 28.11.2014 - Güncelleme: 28.11.2014 16:24 - Görüntülenme: 1291