Ahmet Çelebi İlkokulu

Belgegeçer : 0 342 226 95 20
WEB http://ahmetcelebi.meb.k12.tr
Adres : KOCAOĞLAN MAH.ŞEHİTLER CAD.NO219 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Kendisine ve ülkesine sorumlu, milli ve evrensel değerlere saygılı, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Gaziantep´in en köklü okullarından biri olan okulumuz birçok başarılı işadamı,akademisyen,politikacı,tıp doktorları,esnaf ve eğitimciler yetiştirmiştir.Dünyaca ünlü roman yazarı Ahmet ÜMİT,eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi DİNÇERLER, işadamları Abdulkadir KONUKOĞLU,Ahmet MUTAFOĞLU,Hayri ÇINAR,eski Gaziantep Üniversitesi Rektörü Hüseyin FİLİZ,eski Şahinbey Belediye Başkanı Ömer CAN, halen görevine devam etmekte olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU mezunlarımızdan bazılarıdır.
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Sabahçı Devre: 07:20-12:20 Öğleci Devre : 12:30-17:20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Merkezi Sistem
Pansiyon :
Lojman : - Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Gaziantep´te ulaşım imkanı en fazla olan okullardan biridir.Üzerinde Şehreküstü yazan tüm otobüs ve dolmuşlar okulumuzun bulunduğu kavşaktan geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gaziantep´te Şehreküstü semtindedir. Şehreküstü, Gaziantep´in ünlü semtlerinden bir tanesidir... Gaziantep kalesinin yakınlarında oturan bir ailenin değişik nedenlerden dolayı semt sakinleriyle anlaşmazlığa düştüğü ve bu ailenin başka bir semte yaptırdığı evde yaşamaya başladığı, eski semtlerine hiç uğramadıkları, şehre küstükleri için yeni semtlerine ŞEHREKÜSTÜ adı verildiği rivayet edilmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Gaziantep-Şahinbey ilçesinin merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :