Okulumuz öğrencileri trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.

Kas

Değerlerimiz ile değerliyiz projesinin afiş ve logo sonucu yapılan oylama sonucu belli olmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

2/ B sınıf öğretmeni Serpil ÖZDEMİR in Bilkent Üniversitesinin yapmış olduğu ve iki yıldır devam eden Beynimi Geliştiriyorum projesi kapsamında uyguladığı sınıf içi etkinlik.

Duyuru

Kuruculuğunu Gaziantep/ Ahmet Çelebi İlkokulu İngilizce öğretmenlerinden Miray Kara ve Azerbaycan/Balaken,2 nömreli Tam Orta Mektep sınıf öğretmenlerinden Nurlana Garayeva’nın yaptığı "Sınıfımdaki Sihirli Projeler" adlı Etwinning projesi başladı.  Proje sınıf kurallarıyla ilgili olup öğrencilerin ders kazanımlarını eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve sınıf ortamında yaparak yaşayarak öğrenme ile sağlıklı bir sınıf iklimi oluşturmak planlanmaktadır. Ayrıca projemizde işbirlikçi öğrenme ile öğrencilerin aktif katılımı ön planda olacaktır. Projemizdeki ekip arkadaşlarımızla çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimizin gelişimlerine katlı sağlamak ve farklı bir ufka sahip olmalarını hedeflemekteyiz.

Projemizde yer alan Öğretmenlerimiz,

Hülya Oğuz (Ahmet Çelebi İlkokulu/Gaziantep)

Emine Akdemir (Ahmet Çelebi İlkokulu/Gaziantep)

Nurtaç Benli (Mustafa Rüştü Taşar İlkokulu/Gaziantep)

Özlem Benli (Mustafa Rüştü Taşar İlkokulu/Gaziantep)

Şaban Bektaş (Öğretmen Ayfer Doğruol İlkokulu/Adana)

Kübra Erdem (Nizip Belediyesi İlkokulu/Gaziantep)

Zeliha Karaoğlan (Öğretmen Ayfer Doğruol İlkokulu/Adana)

Hüseyin İnan Yavaş(Şükrü Köymen İlkokulu/Mersin)

Erkan Bölük (Orhangazi İlkokulu/Ankara)

Zeynep Esedova(Salyan 4 Nömreli Tam Orta Mektep/Azerbaycan)

Bu projede öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileriz.

Kas

Ahmet Çelebi İlkokulu öğretmen,  öğrenci  ve velileri olarak "Günümüz gecemiz ışık,  geleceğimiz aydınlık olsun diye 20.00 de 20 dakika okuyoruz!" projesini başlatıyoruz. Okulumuz 1-B sınıfı öğretmeni Emine Geçer in başlatmış olduğu proje kapsamında, saatler 20.00 yi gösterdiğinde ailece 20 dakika kitap okuyor; hem ailece vakit geçiriyor hem de kendimizi geliştiriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki okumadan geçen bir gün yitirilmiş bir gündür. Günümüzün, gecemizin, geleceğimizin kazanılmış ve aydınlık olması için 20.00 de 20 dakika kitap okuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuz öğrencileri coşkuyla kutladı.Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına Cumhuriyet değerini bize kazandırdığı için sonsuz minnet duyuyoruz.İlelebet Yaşasın CUMHURİYET!

Ekm

Kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Hülya OĞUZ ve Azerbaycan’dan Samira MEMMEDOVA ‘nın  yaptığı ve yine okulumuz öğretmenlerinden Miray KARA, Mehmet Çelebi YILDIZ ve Hamza ÖZTÜRK 'ün üyesi olduğu "Değerlerimiz ile Değerliyiz  " adlı  Etwinning projesi başladı.

Proje değerler eğitimi  ilgili olup öğrencilerin unutulan değerleri tekrar hatırlayarak içselleştirmesini amaçlamaktadır. Değer; toplumları bir arada tutar,toplum için kıymetlidir.Bu yüzdendir ki değerlere uygun davrananlar da toplumda değerlidir.Teknolojinin hızla gelişmesi,dünyamızın hızla değişmesi ve değişmeye devam etmesi ,insanların teknolojiye bağımlı hale gelmesi toplumlarda bazı değerlerin yok olmaya başlamasına neden olmaktadır.Değerlerin korunmaması , zamanla unutulması demek insanı insan yapan özelliklerin de unutulması demektir.

Projemizde yer alan Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz 2-E sınıfı öğretmeni Aydın Güvel,Turgut Özal Ortaokulu öğrencilerinin iş birliğiyle okulumuz kütüphanesine 401 adet kitap kazandırdı.Öğretmenimize ve bağış yapan öğrencilere bu ince davranışından ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencilerimiz Çocuk Sanat Merkezi ni ziyaret ettiler.Mozaik ve Drama Etkinliği yaptılar.Öğretmenimiz Serpil Özdemir'e teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılında codeweek haftasında Gazişehrin çocukları eğlenerek kodlama yapıyor. Okulumuz öğretmenlerinden Hülya Oğuz, Miray kara ve Emine Akdemir'e teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri Çocuk Sanat Merkezi ni ziyaret ettiler.Ebru,mozaik,drama ve tasarım etkinlikleri yaptılar.

Nis

Ahmet Çelebi İlkokulu,Meb AKUB GAZİANTEP ve Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle velilerimize Afet Acil Durum Farkındalık Eğitimi verildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

"Dur yolcu!

Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver,bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir."

Necmettin Halil ONAN

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü